Vi söker elektriker!

Kategorier: Nyheter.

Vi är ett mindre företag med stark lokal förankring, samtidigt som vi är delägare i rikstäckande Elkedjan. Grunden i vår verksamhet består av alla förekommande service- och installationsarbeten mot såväl privatkund som lantbruk och näringsverksamheter. Vi har de senaste åren inriktat oss på solcellsinstallationer i samarbete med lokala återförsäljare och ser gärna att du har erfarenhet av detta.

Vi söker Dig som gillar variationen det innebär med att vara elektriker på ett företag med blandad verksamhet, har en stor ansvarskänsla och kan arbeta självständigt men samtidigt vill ingå i ett härligt team.

Du är framåt och drivs av att lösa kundens önskemål på ett proffsigt sätt, samtidigt som du kan planera dina dagar och sköta arbetet med materialbeställningar, kundkontakt mm. Du får tillgång till egen servicebil som enligt överenskommelse kan nyttjas som förmånsbil om du vill utgå från din bostad.

Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast, eller efter överenskommelse

Kvalifikationer:
Du ska vara utbildad elektriker med minst 2 års erfarenhet, meriterande är om du arbetat med solcellsinstallationer.

För mer information om vår verksamhet, besök gärna vår hemsida vallebygdens.hemsida.eu och kika i vår digitala broschyr som du finner där.

Låter det intressant, och kan du vara den vi söker?

Välkommen med din ansökan och referenser till
Vallebygdens Elektriska AB
Skaravägen 18
532 72 Axvall

Eller info@vallebygdens.se

För frågor, kontakta Thomas Karlsson på tel nr 0511-79 06 51 eller mail thomas@vallebygdens.se