Vill du bli en del av oss?

21 juni 2023

Nu söker vi elektriker!

Vi erbjuder dig tryggheten av en anställning och gemenskapen i ett gott arbetslag, men samtidigt utmaningen i att själv styra dina dagar och kundrelationer likt en egen företagare. Hos oss får du variation i arbetsuppgifterna och möjligheter till ytterligare utveckling inom branschen. Vi ser fram emot att få välkomna ytterligare en kollega och söker dig som är ansvarstagande, social samt lösningsorienterad!

Varför Vallebygdens Elektriska AB?

Vi vet att vår konkurrens just nu är hård. Fler vill ha dig som är en duktig elektriker. Vi är inte störst, men det vi erbjuder är en familjär och stimulerande arbetsmiljö. Vi är ett litet företag, men med flera ben att stå på och ett helhetsgrepp som vi är stolta över. Inom den lilla koncernen ”Vallebygdens” ryms både elinstallationer, fibernät och bredbandstjänster, eget eldistrubitionsnät, produktionsanläggning med solceller på 1 MW samt en laddinfrastruktur för publik laddning av elbilar. Det innebär att det finns alla möjligheter till variation och utveckling inom företaget, och även en gedigen och bred kunskap i personalstyrkan.

Som elinstallationsbolag servar vi såväl privatpersoner, lantbrukare som större fastighetsbolag. Vi verkar lokalt i Skaraborg och utgår från Axvall, mitt mellan Skara och Skövde.

Som delägare i Elkedjan har vi tillgång till gedigna utbildningar inom både arbetsledning och riktade kompetenshöjande utbildningar för specifika områden.

Vi erbjuder ett öppet arbetsklimat med en laganda där vi stöttar varandra. För oss är det viktigt med trygghet och stabilitet och självklart följer vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst med fast månadslön enligt ök. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Normal arbetstid 7-16. Beredskapstjänst kan förekomma på el- fiber- samt vatten och avloppsnät.

Arbetsuppgifter

Som serviceelektriker hos oss kommer du att arbeta med allt från enklare installationsjobb till fullskaliga husrenoveringar, nybyggnationer samt större fastighetsinstallationer, naturligtvis även en hel del felsökning samt reparationer. Även i vårt område är intresset för solceller stort och vi värdesätter erfarenhet/intresse av att projektera samt genomföra dessa installationer.

Du kommer självständigt att planera arbeten, beställa hem material samt färdigställa ordrar för fakturering efter utfört arbete. Detta innebär även en administrativ insats vilket du bör ha fallenhet för, och intresse av. Du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter, för oss är det viktigt att du som serviceelektriker strävar efter att hjälpa våra kunder på bästa sätt och har ett proffsigt bemötande samt en effektiv arbetsrutin.

Vi ser gärna att du på sikt skulle kunna ta en roll av arbetsledning om intresset finns.

Bakgrund och Kompetenser

- Utbildad och certifierad elektriker

-Helst minst 3 års tidigare erfarenhet av arbete som elektriker

- Erfarenhet inom felsökning och automation

- B-körkort är ett krav

- Lift- och fallskyddsutbildning är meriterande

Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, där vi värdesätter ansvarskänsla och god ordning.

Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är positiv och social och bidrar aktivt till ett trevligt arbetsklimat.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och tillsättning sker löpande.

Bifoga CV och personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. Om du har frågor kring tjänsten eller om oss, är du välkommen att ringa Therese på telnr 0511-79 06 54 eller maila therese@vallebygdens.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Dina behov - Vår drivkraft

© 2011 – 2023 Vallebygdens. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB
chevron-downarrow-right