Anlita elektrikerna på Vallebygdens Elektriska!

Du som anlitar en elektriker från Vallebygdens Elektriska får hög kvalité på arbetet som utförs. Vi sätter dig som kund i första rummet med personlig service och god tillgänglighet. Behöver du hjälp med renovering eller en nybyggnation så är du välkommen att kontakta en certifierad elektriker på Vallebygdens Elektriska.

Vallebygdens Elektriska personal har behörighet att utföra elinstallationer inom  områdena lantbruk, bostäder, industri och bostäder.

Vill du ha lite tips och råd kan du gå in på https://www.elsakerhetsverket.se/privatpersoner/saker-el-hemma/

ROT-arbeten

Vi utför elarbeten för privatpersoner som äger sitt boende. Rotavdraget innebär en skattereduktion på 30% på arbetskostnaden. Avdraget görs på din faktura. OBS att du som kund måste meddela att du vill ha Rot.

Nedan en del av de saker vi kan hjälpa dig med, välkommen att kontakta oss för mer information och rådgivning.

Data och larm

Vi hjälper dig att installera.

Villa och Lägenhetsinstallationer

Smarta hem KNX ( certifierade )

Vare sig det handlar om ett enfamiljshus eller ett stort kontorskomplex så ökar ständigt kraven på enkel och mångsidig styrning av värme, ventilation, belysning och multimedia. Bekvämlighet, säkerhet och energisparande funktioner går endast att uppnå genom intelligent styrning och övervakning av byggnadens system.

Men detta innebär också att det måste dras mer kablar och ledningar mellan de olika system i fastigheten, något som kan bli dyrt och öka brandriskerna.

För att göra det möjligt att styra all data mellan de olika komponenterna i fastigheten krävs det ett system som gör det möjligt för alla system i huset att kommunicerar via ett och samma språk: med andra ord, ett system som KNX.

Med KNX kan alla funktioner styras och övervakas i ett enda system.

Industri och mindre projektarbeten

Vi utför mindre projekt inom industri och lantbruk. Ring för mer info.

Termografering 

Vi hjälper dig att upptäcka en snedbelastning på eluttag, elcentraler och maskiner med hjälp av termografering. Viktigt att i tid förebygga driftstopp eller en brand på företaget som kostar tid och pengar. Vi kontrollerar om lager, motorer och andra delar på maskiner går varma.

Service, Elbesiktning, Energirådgivning   

Elbilsladdare

Ligger i tiden nu.

Halo Wallbox elbilsladdare, kontakta oss för prisuppgift.

 Solceller Installation

  • Konsultering mm