2023-08-28

28 augusti 2023

Bolum/Bjällum och ”Falköpings Avlopp och Vatten”:

Våra schaktarbeten fortsätter och trots att det bara är augusti så har vi stött på väldigt varierande väder detta året, det har tidvis påverkat oss mycket. Våren var riktigt blöt, därefter var det mycket torrt fram till midsommar och därefter känns det som det regnat mer eller mindre varenda dag, flera gånger skyfallsliknande och såna regn påverkar såklart arbetena. Vi har dock bara avbrutit arbetena några gånger och varit ganska snabbt igång igen.

Vi har i skrivande stund tagit oss en bit in i projektet och håller till vid Lunnagården-Bäckagården, i den sträckning där vi bara har egna ”Vallebygdsledningar”. Senare i höst återvänder vi till huvudsträckan som även innehåller Falköpings kommuns ledningar och vår egen högspänning.

Tidplanen angående när ni kan koppla på er fastighet, den som presenterades på sista stormötet, står fast. Boende från Heljesgården/Bolums skola och norrut, mot gränsen till Skara, ska kunna få ok att genomföra trädgårdsinstallationerna vid jultid/årsskiftet.

Angående faktureringen så försöker vi sköta den enligt principen ”i takt med utfört arbete”, det är inte alltid helt lätt för den oinvigde att se och förstå att arbete utförts för just en specifik fastighet, särskilt om vi är en bra bit från huset i fråga. Vi utgår från att ligger ni på en specifik etapp/sträcka, och vi har börjat på den, då blir det också fakturerat i takt med det utförda arbetet just där. Har ni direkta frågor om just era fakturor för VA-projektet så finns alltid Therese Petrini på Vallebygdens kontor att fråga. Med vänlig hälsning Vallebygdens Energi via Richard Löfving

Dina behov - Vår drivkraft

© 2011 – 2023 Vallebygdens. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB
chevron-downarrow-right