2019-07-12

12 juli 2019

Dags för lite ny information kring våra Vatten-Avlopp-Bredbandsprojekt.

Norra Lundby-Tranum:

Vi är nu klara upp till det pumphus som ligger i ”Åsabacken”, alla som ligger utmed ledningarna upp till huset har fått ok på inkoppling vatten och avlopp. Övriga på ”bergskanten” kommer få ok senare, gissningsvis september men vi får återkomma.

För er som kopplar på sig så vill vi påminna om att ni ska spola ur ordentligt med vatten vid inkoppling, vattnet kan ju ha stått lite i ledningarna, det är ingen fara med kvalitén men en ordentlig urspolning är nog ändå att rekommendera. Det vatten ni spolar ur kan ni med fördel spola ur så det hamnar i den nya avloppspumpstationen, då får den också jobba lite.

Öglunda:

Vi står i startgroparna för att starta upp grävarbetena så fort vi hunnit klart i Norra Lundby, det är samma entreprenörer i båda projekten så vi blir beroende av att avsluta i Norra Lundby först.

Ni ska alla vara kallade till stormöte torsdagen 22/8 i Vallegården, kallelse har gått ut via mail. Det blir ett viktigt möte eftersom det handlar om era tomter och det arbete som ska göras på dessa.

Richard Löfving, projektledare

Dina behov - Vår drivkraft

© 2011 – 2023 Vallebygdens. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB
chevron-downarrow-right