2020-01-18

18 januari 2020

Dags för uppdatering kring VAB projekten.

Norra Lundby-Tranum:

Klart i stamnätet! Ett mindre antal husägare har kvar att koppla in sig, fiberanslutningar pågår för fullt.

Öglunda:

Vi har haft en väldigt blöt höst och ”vinter”, det har inneburit en del problem som vi ändå, tycker jag, hanterat på ett bra sätt. Återställningsarbetet blir svårare och det är bara allmänt ”kletigt och besvärligt”. Grävlaget kämpar vidare och det ska väl torka upp någon gång….

Tidplanen är uppdaterad och bifogas. Justeringarna beror på att vi av olika anledningar gjort en del arbeten tidigare, i etapper som utförs senare. Vi har bland annat utfört arbeten mellan Kyrkan-Prästgården (kommande etapp 7) och uppe på Hallan tidigare än beräknat (kommande etapp 6b). Påkoppling för dessa kunder blir ändå enligt tidplan eftersom hela etappen och etapper ”före” måste byggas klara först.

Etapp 1, Eggby-Öglundaängars parkering ska få ok för inkoppling nu under januari, vänta några dagar till bara så. Inom ett par veckor anländer också den första sändningen med avloppspumpstationer. De är beställda av er, via mig och jag skickar ut meddelande när och var stationen kan hämtas (blir någonstans i Öglunda).

Arbetena fortsätter sedan på Etapp 2 (Öglundaängars parkering – Åbodvägen) osv.

Stenum:

Ingen uppdatering

Bolum-Bjällum-Broddetorp:

Kundenkät utskickad för att utläsa intresset, ingen utvärdering gjord ännu. Ett eventuellt projekt ligger ju längre fram i tiden.

Vallebygdens Energi genom

Richard Löfving, projektledare

Föregående:
Nästa:

Dina behov - Vår drivkraft

© 2011 – 2024 Vallebygdens. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB
chevron-downarrow-right