2017-08-09

9 augusti 2017

Stamnätet blev färdigbyggt, täthetsprovat och klart, innan grävlaget tog semester. Nu i augusti så pågår tomtarbetena och de bör bli färdiga kring nästa månadsskifte.

Kvar att slutföra kommer vara lite installationer i tryckstegringshuset och ekonomin, vilket blir samma som för Istrum, kommer ta ett tag….

Skålltorp:

Ett ”miniprojekt” som utfördes innan sommaren, pådrivet av att bygget av nya ridhuset startade upp.

Hålltorp:

Detta är numera sammanslaget med det som kallades Överbo och startar upp inom kort. Ett projekt liknande Storekullen, knappt 20 kunder och ca 4 kilometers grävning. Bör vara slutfört, vad gäller stamnätet, till årsskiftet.

Norra Lundby:

Här gick information ut, riktat direkt till alla anmälda fastigheter innan sommaren. Vi skriver inte all den texten igen utan kan bara konstatera att projektering utifrån nya förutsättningar startar upp.

Öglunda:

Här gick information ut, riktat direkt till alla anmälda fastigheter innan sommaren. Vi skriver inte all den texten igen utan kan bara konstatera att projektering utifrån delvis nya förutsättningar startar upp.

Stenum:

I detta område har nästan ingen aktivitet utförts, mest beroende på att en ”lokal vilja att göra något” inte uppfattats. Det fanns ingen arbetsgrupp som skapat opinion. Nu har detta hänt, en intressegrupp har hört av sig och därför tror vi att allt ska inledas med ett stormöte under hösten. Mer info senare.

Richard Löfving, projektledare

Föregående:
Nästa:

Dina behov - Vår drivkraft

© 2011 – 2023 Vallebygdens. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB
chevron-downarrow-right